Over ons

Team

Het team van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen bestaat in totaal uit drieëntwintig dierenartsen, een praktijkmanager en drieëntwintig assistenten. Binnen de landbouwhuisdierengroep zijn er vijftien geborgde rundveedierenartsen. Alle dierenartsen en assistenten werken allemaal vanuit hun eigen groepspraktijk, maar komen regelmatig samen voor nascholing en intercollegiaal overleg. Samen hebben we een schat een kennis en kunde in huis!

Samenwerkingspunten

Door het samenwerkingsverband Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen werken wij op een aantal punten samen. Zo wordt de kennis, kunde en ervaringen met elkaar gebundeld. Eén keer in de twee maanden komen de dierenartsen bijeen om kennis en ervaringen te delen. Hierdoor wordt het kennisniveau hoger.

Een geheel ander punt maar net zo belangrijk is het opzetten van een gezamenlijk dienstregeling. Dit houdt in dat er buiten openingstijden altijd een dierenarts voor u klaar staat ongeacht de drukte in de dienst. Hierdoor kunnen wij optimale service verlenen en wordt u als kant altijd geholpen.

Tevens worden de faciliteiten binnen de praktijken gebundeld. Hierdoor kunnen patiënten doorgestuurd worden naar één van de andere praktijken. Daarnaast zijn er dierenartsen binnen ons samenwerkingsverband die meer kennis hebben op bepaalde deelgebieden van de diergeneeskunde. Ook op deze manier kunnen patiënten onderling doorverwezen worden. Echter is er inmiddels ook gezamenlijk apparatuur aangeschaft zoals de laparoscoop. Ook hierdoor kunt u doorverwezen worden naar een andere praktijk.

Ook het beleid van elke praktijk wordt op elkaar afgestemd. Denk hierbij aan: gezamenlijke acties opzetten, gezamenlijke website, gezamenlijke youtube en linkedin , elke praktijk heeft een facebook pagina (zie boven aan de pagina), etc. Door tevens meer te publiceren in verschillende media blijft u als klant goed op de hoogte van onze informatie en activiteiten.