Spaarkaart via DAC van Vecht tot Venen app

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Daarom proberen ook wij met de tijd mee te gaan. Ook dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app ontworpen om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Zo kan de app u er aan herinneren wanneer uw hond of kat weer ontvlooid of ontwormd moet worden, kunt u bestellingen plaatsen en nog heel veel meer!

Maar met onze nieuwe app kunt u ook gebruik maken van onze spaarkaart. Bij elke euro die u aan uw huisdier besteedt, ontvangt u 1 spaarpunt. In de app kunt u gemakkelijk zien hoeveel spaarpunten u heeft. Daarnaast heeft u uw spaarkaart altijd bij de hand (uw telefoon). Wij houden voor u uw spaarpunten gemakkelijk bij. In de app worden uw spaarpunten overzichtelijk weergegeven. De spaarpunten kunnen ingeleverd worden op geselecteerde producten, zie onderstaande linken. Er zijn geselecteerde producten per diersoort door ons uitgezocht.

spaarkaart

Spaarpunten van uw spaarkaart inleveren

U kunt op elk moment uw spaarpunten inleveren. Dit kan op verschillende geselecteerde producten. Per diersoort hebben wij een aantal geselecteerde producten uitgezocht waar u uit kunt kiezen. Deze producten zullen een aantal keer per jaar gewijzigd worden. Voor alle spelregels over de spaarkaart en het inleveren van de spaarpunten, zie het spaarreglement Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen app.

Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen app

Naast het sparen van punten, heeft de app ook nog andere handige functies namelijk:

  • Online een afspraak maken
  • Bestellingen plaatsen
  • Spaarpunten sparen
  • Praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand
  • Herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek producten en ontworming producten

Ook delen we in de app het laatste nieuws en tips voor de beste verzorging voor uw huisdier!

En hoe handig is het dat u online een afspraak bij ons kan inplannen? Maar wilt u nou een afspraak maken voor een operatie, dan kunt u het beste even telefonisch contact opnemen met onze assistentes. Zij voorzien u graag van het beste advies voor de ingreep bij uw huisdier.
Ook voor het maken van een afspraak voor vandaag kunt u het beste telefonisch contact met de assistente opnemen.

De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android.

spaarkaart