Welkom bij Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Diergericht met optimale service

Dierenartsencombinatie Staphorst is een gemengde praktijk. Wij behandelen zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. Onder ons dak vindt u er dus gezelschapsdierenartsen en landbouwhuisdierenartsen. Echter proberen wij wel zoveel mogelijk diersoortgericht te werken. Zo kunnen wij u en uw huisdier een betere service verlenen.

Onze missie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit diergeneeskunde aanbieden, met zorg en aandacht voor mens en dier! Hierbij zullen we er samen met u naar streven uw (huis)dier een zo lang en gelukkig mogelijk leven te bieden. Hiervoor zijn verschillende faciliteiten nodig. Daarom is onze praktijk uitgerust met verschillende faciliteiten zoals: uitgebreid laboratorium, digitale röntgen, echografie, bloeddrukmeting, ECG, gebitssaneringapparatuur en uiteraard een goed uitgeruste OK met gasnarcose.

Uw huisdier in goede handen

Tijdens een operatie wordt uw dier goed in de gaten gehouden. Dit wordt onder andere gedaan met bovenstaande apparatuur. Tevens zijn wij een onderdeel van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen. Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken waarvan Dierenartsencombinatie Staphorst er één is. Binnen het samenwerkingsverband wordt er op verschillende punten samen gewerkt. U kunt hier meer over lezen door te klikken op Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen.