De praktijken van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Twee locaties

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland is een gemengde praktijk. Wij behandelen dus gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Wij hebben 2  locaties; Hasselt en Stadshagen

Ons team bestaat uit 8 dierenartsen, 10 assistentes en een praktijkmanager. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en lopen er regelmatig stagiaires mee op onze praktijk.

U kunt ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereiken voor spoedgevallen. Binnen onze openingstijden kunt u bij ons terecht voor het maken van afspraken, vragen, ophalen van medicijnen en/of voeders, etc. Of u kunt langs komen op één van onze spreekuren.

Alle voorzieningen in huis

Om uw (huis)dier te behandelen hebben wij verschillende voorzieningen in huis. Denk hierbij onder andere aan:
– digitale röntgen
– echografie
– goed uitgeruste OK met gasnarcose
– eigen laboratorium ( bloed-, urine-, mest-, bacteriologisch -onderzoek )
– gebitssanering
– lasertherapie

Onderdeel van DAC van Vecht tot Venen

Mochten er faciliteiten nodig zijn die Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland niet in huis heeft, dan kunt u doorgestuurd worden binnen ons samenwerkingsverband Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen of naar een specialistenkliniek.

Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken waarvan Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland er één van is. Wij werken op verschillende punten samen waaronder het uitwisselen van faciliteiten, kennis en ervaringen. Zo kunnen wij u de optimale zorg verlenen die u en uw (huis)dier nodig heeft!