Het team van Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

Een sterk team 

Ons team bestaat uit vijf dierenartsen, vijf assistentes en een praktijkmanager.

onze dierenartsen

Drs. A.P. Kleinjan (Atte)

Atte Kleinjan, is erkend rundvee dierenarts, binnen de praktijk is hij als lid van de maatschap verantwoordelijk voor de rundvee gezondheidszorg en Keten Kwaliteit.
Ook is hij het aanspreekpunt betreffende facturering.

Drs. H. van Lom (Han) 

Han van Lom is als erkend rundvee-dierenarts in de landbouwhuisdierenpraktijk werkzaam, daarnaast is hij werkzaam in de gezelschapsdierenpraktijk.
Hij verzorgt op maandag en dinsdag de spreekuren en de nodige operatieve ingrepen. Binnen de maatschap is hij verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en PR.

Drs. R.A. Nederlof (Reinier)

Reinier Nederlof (maatschapslid) is uitsluitend in de landbouwhuisdieren- praktijk werkzaam. Tevens is hij belast met de kwaliteitszorg binnen de praktijk en de inkoop.

Drs. A. Lindenhovius (Astrid)

Astrid Lindenhovius is sinds 1992 aan onze praktijk als dierenarts voor gezelschapsdieren verbonden. Zij neemt het grootste deel van de operaties bij gezelschapsdieren voor haar rekening, daarnaast verzorgt zij op woensdag het ochtend- en het middag-spreekuur en op donderdag en vrijdag de middag-spreekuren.

Drs. C.A.G. Neimeijer – Gommans (Carlijn)

Carlijn is sinds 1 februari 2010 bij ons in dienst als erkend rundveedierenarts. Zij houdt zich o.a. bezig met mastitis problemen op melkveebedrijven. Naast haar eigen veestapel bestaande uit schapen, een paard, een kat en 2 honden gaat haar interesse ook uit naar de gezelschapsdierenpraktijk, u kunt haar dan ook geregeld aantreffen op het spreekuur.

Drs. M. Pot (Marcel)

Marcel is sinds 1 januari 2019 bij ons in loondienst als erkend rundveedierenarts. Hij is breed geïnteresseerd in runderen en kleine herkauwers. U zult Marcel voornamelijk tegenkomen in de buitenpraktijk landbouwhuisdieren.

onze paraveterinairen

Kim van Corbach

Zij heeft de paraveterinaire opleiding gevolgd en kan u onder andere adviseren aangaande de (dieet)-voeding van uw huisdier. Zij is katten gedragstherapeute. Indien u met haar een gedrag probleem van uw kat wil bespreken kunt u een afspraak met haar maken.

Bianca van Lenthe-Steur

Zij is gediplomeerd paraveterinair assistente en staat met haar jarenlange ervaring met raad en daad voor u klaar. Tevens is zij het aanspreekpunt aangaande administratieve zaken.
Bij de aanschaf van een pup kan zij u een advies geven over de verschillende rassen. Ook bij gedragsproblemen bij de hond kunt u in eerste instantie bij haar terecht.

Evelien Jansen

Naast algemene zaken kunt u bij haar terecht indien u problemen heeft met de verzorging van de vacht van uw (ras)kat. Eventueel kan zij de vacht voor u scheren of plukken, indien nodig kan op de praktijk uw kat gesedeerd worden, alvorens behandeld te worden. Tevens is zij sinds eind 2010 insulineconsulente van de praktijk. Bij het instellen en onderhouden van uw suikerziektepatiënt kan zij u adviseren. Voor inlichtingen over trimmen of suikerziekte kunt u contact met haar opnemen.

Bertine Mol

Bertine is sinds juli 2009 bij ons in dienst, is voordien werkzaam geweest in een gemengde dierenartsenpraktijk en in een gezelschapsdierenpraktijk. Zij is dan ook van alle markten thuis. Ook zij heeft haar diploma paraveterinaire assistente behaald. Daarnaast volgde zij diverse cursussen, dit maakt haar bij uitstek geschikt als uw gesprekspartner ten aanzien van uw huisdier. Zij organiseert tevens het puppy jaarprogramma.

Gerrie Hollak-Hardeman

Gerrie Hollak is sinds augustus 2017 parttime in dienst in de praktijk. De jaren ervoor was Gerrie onze vaste invalkracht dus helemaal nieuw is ze niet in de praktijk. Naast haar algemene werkzaamheden als assistente verzorgt zij ook de puppyconsulten.

Praktijkmanager van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen

Rianne Fluks

Rianne Fluks is praktijkmanager van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen sinds oktober 2011. Op maandag is Rianne aanwezig op de praktijk.