Apotheek voor diergeneesmiddelen

Homeopathisch geneesmiddelen en dieetvoeren 

De apotheek in Dalfsen aan de van Ittersumstraat 1 is geopend op werkdagen van 08.00 en 18.00 uur. Daarnaast is de apotheek op zaterdag morgen geopend van 08.00 en 09.00 uur. U kunt dan terecht voor uw herhaal-recepten of voor het afhalen van bestelde medicijnen. Ook kunt u aan de balie afspraken maken voor een consult of operatie.

Naast het reguliere pakket diergeneesmiddelen kunnen wij ook de meest gangbare homeopathische diergeneesmiddelen (o.a. “puur natuur” en de “prodier reeks” van V.S.M.) leveren.

Uiteraard kunt u bij ons een brede range van (dieet)voeders vinden van de merken Specific en Royal Canin (andere merken op bestelling). Naast dieetvoeding hebben wij dus ook onderhoudsvoeding voor uw hond en/of kat. Ook beschikken wij over een ruim assortiment dierbenodigdheden, zoals vlooienbestrijdingsmiddelen en ontwormingsmiddelen. Maar ook verzorgingsartikelen zoals borstels, kammen, shampoos, tandenborstels, e.d. kunt u bij ons terecht. Bij alle producten die u koopt, krijgt u uiteraard een gedegen advies.

Wij zijn ook per What’s app bereikbaar!

Voor korte vragen, doorgeven van wijzigingen, het bestellen van medicijnen of maken van een afspraak kunt u appen op 06-38029465!
(Let op; dit nummer is telefonisch niet te bereiken!) Vermeld duidelijk uw naam, adres en naam van uw huisdier.

Ook bestellen via email

U kunt ook een bestelling opgeven per E-mail. Wij kunnen deze voor u klaar zetten. In overleg kan de bestelling ook bezorgd worden. Wilt u uw voorkeur duidelijk aangeven. Bij voorbaat onze dank.
Ons email adres is; info@dierenarts-dalfsen.nl