Prijzen en betalingsvoorwaarden gezelschapsdieren

Prijzen

Voor een aantal routine behandelingen en operaties (bijvoorbeeld vaccinaties, castraties en sterilisaties) hebben wij vaste prijzen. Maar in veel gevallen kunnen we alleen een schatting geven van de prijs. Aan de hand van de medische gegevens van een patiënt kunnen wij een globale indicatie geven van de kosten.

Wilt u een nauwkeurigere indicatie van de kosten dan kan dit alleen na klinisch onderzoek van de patiënt door een van onze dierenartsen tijdens een eerste consult. Tijdens dit consult zullen de kosten van eventuele aanvullende onderzoeken  en eventuele behandelingen met u besproken worden.

Betalingsvoorwaarden

Betalingen dienen direct na consultatie of bij het ophalen van uw dier na behandeling te worden voldaan. U kunt bij ons per pin of contant betalen. Hou er wel rekening mee dat eventuele aanvullende (herhalings)consulten en onderzoeken ook in rekening gebracht zullen worden.

Indien u een betalingsregeling wenst dan moet u dit met ons bespreken voordat we diagnostische onderzoeken en/of behandelingen uitvoeren.

Verzekering

Als uw dier verzekerd is, dan blijft u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de rekening. U dient van tevoren zelf uit te zoeken of iets wel of niet verzekerd is.  Dit kunt u nakijken in de polis van de verzekeringsmaatschappij.

Wilt u meer informatie over het verzekeren van uw huisdier: klik hier.