Over ons

Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een uniek samenwerkingsverband tussen vier gemengde dierenartsenpraktijken. Wij werken op verschillende punten samen waardoor wij u en uw (huis)dier de optimale zorg kunnen verlenen.

Het team

Het team van DAC van Vecht tot Venen bestaat uit zesentwintig dierenartsen (gezelschapsdieren en landbouwhuisdierenartsen), een praktijkmanager en drieëntwintig assistentes. Alle dierenartsen en assistentes werken allemaal vanuit hun eigen groepspraktijken, maar komen regelmatig samen voor nascholing en intercollegiaal overleg. Samen hebben we een schat aan kennis en kunde in huis.

Graag onze teams ontmoeten, kijk op de vestigingspagina’s van onze praktijken:

Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen

Kennis en kunde

DAC van Vecht tot Venen werkt op een aantal punten samen. Zo wordt de kennis, kunde er ervaringen met elkaar gedeeld en gebundeld. Eén keer in de twee maanden komen de dierenartsen bijeen om kennis, ervaringen en patiënten met elkaar te delen. Hierdoor wordt het kennisniveau hoger.

Dienstregeling

Een geheel ander punt maar net zo belangrijk is het opzetten van een gezamenlijke dienstregeling. Dit houdt in dat er buiten de openingstijden van onze praktijken, altijd een dierenarts voor u klaar staat, ongeacht de drukte in de dienst. Hierdoor kunnen wij optimale service verlenen en wordt u als klant altijd geholpen. Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen en Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland doen de diensten gezamenlijk. Dit om de dienst nog beter te optimaliseren.

Faciliteiten bundelen

Tevens worden de faciliteiten binnen de praktijken gebundeld. Hierdoor kunnen patiënten doorgestuurd worden naar één van de andere praktijken als een bepaalde behandeling op de ene praktijk niet wordt aangeboden. Daarnaast zijn er dierenartsen binnen ons samenwerkingsverband die meer kennis hebben op bepaalde deelgebieden van de diergeneeskunde. Ook op deze manier kunnen patiënten onderling doorverwezen worden. Denk hierbij aan:

Marketing

Ons marketing beleid wordt eveneens op elkaar afgestemd. Denk hierbij aan:

  • Elke praktijk heeft een eigen facebook pagina. Klik boven in de pagina op ‘klinieken’, zoek je kliniek op en aan de rechterkant is het facebook account zichtbaar.
  • De praktijk app. Om met onze tijd mee te gaan, hebben wij een eigen praktijk app. Met de app kan je afspraken maken, medicijnen bestellen, punten sparen, herinneringen ontvangen voor vaccinatie, vlo en teek middelen en informatie over onze praktijken vinden. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android. Gespaarde spaarpunten kunnen ingeleverd worden voor leuke artikelen.
  • Met DAC van Vecht tot Venen hebben we een eigen youtube kanaal. Hierop zijn handige en korte filmpjes te zien, dia gerelateerd of activiteiten die wij georganiseerd hebben.
  • Gezamenlijke acties. Regelmatig hebben de praktijken acties die wij met DAC van Vecht tot Venen organiseren. Hou de homepage en vestigingspagina’s in de gaten.
  • Gezamenlijke website. Voorheen had elke praktijk een eigen website, dit is samengevoegd en uit gereid tot de website die op dit moment aanwezig is.
Contact

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze klinieken bij u in de buurt

Zoek mijn kliniek

Praktijk app op smartphone

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Ook Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Met de app kan je online een afspraak maken, spaarpunten sparen en inleveren voor leuke producten en kortingen, bestellingen plaatsen, herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek en ontworm producten en praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand.
De app kan gratis gedownload worden in de app store van Android en iPhone.

 

Illustratie app

Onze locaties

Onderstaand de contact gegevens van onze locaties. Meer weten over een desbetreffende locatie? Klik dan door naar de kliniek pagina.

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen

Pr. Beatrixlaan 7

7711 KG Nieuwleusen

(0523) 656202

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Burgemeester Malcorpslaan 1

8061 AG Hasselt

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

van Ittersumstraat 1

7721 DL Dalfsen

(0529) 435363

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen

Zwolseweg 1

7707 AA Balkbrug

(0523) 656202

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Achthoevenweg 10

7951 SK Staphorst

(0522) 463437

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Arendshorstlaan 19

8043 VE Zwolle

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

© 2020 Dierenartsencombinatie Van Vecht tot Venen

Vormgeving en realisatie: CMCG