Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Diergericht met optimale service

Dierenartsencombinatie Staphorst is een gemengde praktijk. Wij behandelen zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. Onder ons dak vindt u er dus gezelschapsdierenartsen en landbouwhuisdierenartsen. Echter proberen wij wel zoveel mogelijk diersoortgericht te werken. Zo kunnen wij u en uw huisdier een betere service verlenen.

Onze missie bestaat uit hoogwaardige kwaliteit diergeneeskunde aanbieden, met zorg en aandacht voor mens en dier! Hierbij zullen we er samen met u naar streven uw (huis)dier een zo lang en gelukkig mogelijk leven te bieden. Hiervoor zijn verschillende faciliteiten nodig. Daarom is onze praktijk uitgerust met verschillende faciliteiten zoals: uitgebreid laboratorium, digitale röntgen, echografie, bloeddrukmeting, ECG hartfilmpje, gebitssaneringapparatuur en uiteraard een goed uitgeruste OK met gasnarcose.

Uw huisdier in goede handen

Tijdens een operatie wordt uw dier goed in de gaten gehouden. Dit wordt onder andere gedaan met bovenstaande apparatuur. Tevens zijn wij een onderdeel van Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen. Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen is een samenwerkingsverband tussen vier dierenartsenpraktijken waarvan Dierenartsencombinatie Staphorst er één is. Binnen het samenwerkingsverband wordt er op verschillende punten samen gewerkt. U kunt hier meer over lezen door te klikken op Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen.

Moderne faciliteiten

Ons praktijkpand aan de Achthoevenweg 10 te Staphorst is uitgerust met moderne faciliteiten zoals:

Ook voor operaties

Ook voor operaties kunt u bij ons terecht. Dit kunnen 1ste lijns operaties zijn zoals sterilisatie hond, sterilisatie kat, castratie hond, castratie kat, etc. Binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen vinden echter ook 2e lijns operaties plaats.

WhatsApp

Voor de gezelschapsdieren is WhatsApp beschikbaar (vraag aan de balie om het nummer). Dit kan gebruikt worden om vragen te stellen, foto’s en filmpjes te uploaden betreft huisdieren.

Vanaf 1 mei 2021 kunnen wij kosten in rekeningen brengen voor het beantwoorden van vragen en het beoordelen van foto’s en filmpjes via Whatsapp en E-mail.

We maken een uitzondering voor foto’s waar wij zelf ter controle van de behandeling hebben gevraagd. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur de WhatsApp te beantwoorden.

Medicijnen worden niet verstrekt via de digitale beoordeling (geen antibiotica).

Achterhoeve

Achter het praktijkpand, staat sinds 2018 een nieuwe pand namelijk de ‘Achterhoeve’. De Achterhoeve is een multifunctionele ruimte waarvoor u voor verschillende dingen bij ons terecht kunt. Denk hierbij aan:

  • Hondendouche, gemakkelijk en snel je hond schoon en fris wassen.
  • Trimster, zowel honden als katten worden behandeld.
  • Dierfysiotherapeut
  • Vergaderzaal
Contact

Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Contactgegevens

Vestiging Staphorst

Achthoevenweg 10

7951 SK Staphorst

E-mail: info@dacstaphorst.nl

24 uur per dag telefonisch bereikbaar op:

(0522) 463437
Bellen
Maandag:
8:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
8:00 - 18:00 uur
Woensdag:
8:00 - 18:00 uur
Donderdag:
8:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
8:00 - 18:00 uur
---------------
Zaterdag:
8:00 - 12:00 uur
Spoeddienst, afhalen medicijnen en voeding mogelijk.

FacebookVolg ons op Facebook
InstagramVolg ons op Instagram

Ons team

Adriaan Nijzink

Dierenarts

Amerins Mulder

Dierenarts

Henry Seinen

Dierenarts

Toon alle

Praktijk app op smartphone

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Ook Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Met de app kan je online een afspraak maken, spaarpunten sparen en inleveren voor leuke producten en kortingen, bestellingen plaatsen, herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek en ontworm producten en praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand.
De app kan gratis gedownload worden in de app store van Android en iPhone.

 

Illustratie app

© 2020 Dierenartsencombinatie Van Vecht tot Venen

Vormgeving en realisatie: CMCG