Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen is een gemengde dierenartsenpraktijk. Onze vestiging zit sinds 1982 gevestigd in het praktijkpand aan de van Ittersumstraat 1 te Dalfsen.  De vestiging bestaat uit een afdeling voor landbouwhuisdieren en een afdeling voor gezelschapsdieren en paarden.

Zeer compleet uitgerust

Onze kliniek voldoet aan de eisen van deze tijd, is voorzien van een praktische behandelkamer, een separate operatie kamer, een grote multifunctionele ruimte en de nodige voorzieningen voor de opname van uw huisdier. Tevens hebben wij de beschikking over een laboratorium met bloedanalyse apparatuur voor klinisch-chemisch en haematologisch onderzoek, en de mogelijkheid voor faeces-, urine- en bacteriologisch onderzoek. Bij (loopse) teven kunnen wij ook het progesteron gehalte bepalen.

Uiteraard beschikken wij over digitale röntgenapparatuur voor gezelschapsdieren volgens de laatste richtlijnen. Tevens zijn aanwezig scanners voor (drachtigheid) onderzoek bij gezelschapsdieren, paarden, schapen en geiten. Met ons video-compact systeem kunnen wij u mee laten kijken bijvoorbeeld bij het inspecteren van de oren.

Alle uitslagen die via de lab apparatuur beschikbaar komen worden rechtstreeks gekoppeld met de patiëntenkaart, waardoor er altijd en overal een goed overzicht is met betrekking tot uw dier.

De Apotheek

Is op werkdagen geopend van 8:00 – 18:00 uur en op zaterdag ochtend van 8:00 – 9:00 uur. U kunt dan terecht voor uw herhaal recepten of voor het afhalen van bestelde medicijnen. Ook kunt u aan de balie afspraken maken voor een consult of operatie. Naast het reguliere pakket diergeneesmiddelen kunnen wij ook de meest gangbare homeopathische diergeneesmiddelen (o.a. “puur natuur” en de “prodier reeks” van V.S.M.) leveren. Uiteraard kunt u bij ons een brede range van (dieet)voeders vinden van de merken Specific en Royal Canin (andere merken op bestelling). Naast dieetvoeding hebben wij dus ook onderhoudsvoeding voor uw hond en/of kat. Ook beschikken wij over een ruim assortiment dierbenodigdheden, zoals vlooienbestrijdingsmiddelen en ontwormingsmiddelen. Maar ook verzorgingsartikelen zoals borstels, kammen, shampoos, tandenborstels, e.d. kunt u bij ons terecht. Bij alle producten die u koopt, krijgt u uiteraard een gedegen advies.

Online een afspraak maken

Buiten onze openingstijden, kan er nu gemakkelijk een afspraak gemaakt worden. Geheel online en op een datum en tijdstip naar uw wensen!

Contact

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

Contactgegevens

Vestiging Dalfsen

van Ittersumstraat 1

7721 DL Dalfsen

E-mail: info@dierenarts-dalfsen.nl

24 uur per dag telefonisch bereikbaar op:

(0529) 435363
Bellen
Maandag:
8:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
8:00 - 18:00 uur
Woensdag:
8:00 - 18:00 uur
Donderdag:
8:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
8:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
8:00 - 9:00 uur

FacebookVolg ons op Facebook

Ons team

Astrid Lindenhovius

Dierenarts

Carlijn Neimeijer – Gommans

Dierenarts

Gerben Blankenvoorde

Dierenarts

Toon alle

Praktijk app op smartphone

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Ook Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Met de app kan je online een afspraak maken, spaarpunten sparen en inleveren voor leuke producten en kortingen, bestellingen plaatsen, herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek en ontworm producten en praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand.
De app kan gratis gedownload worden in de app store van Android en iPhone.

 

Illustratie app

© 2020 Dierenartsencombinatie Van Vecht tot Venen

Vormgeving en realisatie: CMCG