Gezondheidsplan kitten

U vindt toch ook dat uw kitten de beste zorg verdient? Dit kunnen wij u aanbieden middels het gezondheidsplan voor kittens! Door het gezondheidsplan bent u verzekerd van de noodzakelijke diergeneeskunde gedurende het eerste levensjaar van uw jonge kat. Er kan een keuze gemaakt worden uit twee verschillende pakketten: het basispakket of het pluspakket (zie tabel hieronder). Afhankelijk van de keuze van het pakket, wordt er een vast bedrag per maand afgeschreven door middel van automatische incasso.
Een kitten in goede conditie, loopt minder risico op ziektes en aandoeningen. Daarom vinden wij preventieve gezondheidszorg erg belangrijk, want ook voor uw kitten geldt “beter voorkomen dan genezen”!

De voordelen op een rij

Het basispakket is 10% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Het pluspakket is maar liefst 15% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Tevens is er in het pluspakket een sterilisatie of castratie opgenomen. Maandelijks wordt er door middel van automatische incasso een bedrag afgeschreven (zie tabel), hierdoor is het gezondheidsplan gemakkelijk en voor iedereen betaalbaar. Het gezondheidsplan kan gemakkelijk bij ons afgesloten worden. Na het eerste levensjaar van uw pup wordt het gezondheidsplan automatisch stop gezet.

Verschillende pakketten

Er kan een keuze gemaakt worden tussen het basispakket of het pluspakket. Graag leggen wij de verschillen in het pakket uit.