Gezondheidsplan pup

U vindt toch ook dat uw pup de beste zorg verdient? Dit kunnen wij u aanbieden middels het gezondheidsplan voor pups! Door het gezondheidsplan bent u verzekerd van de noodzakelijke diergeneeskunde gedurende het eerste levensjaar van uw jonge viervoeter. Er kan een keuze gemaakt worden uit twee verschillende pakketten: het basispakket of het pluspakket (zie tabel hieronder). Afhankelijk van de keuze van het pakket, wordt er een vast bedrag per maand afgeschreven door middel van automatische incasso.
Een pup in goede conditie, loop minder risico op ziektes en aandoeningen. Daarom vinden wij preventieve gezondheidszorg erg belangrijk, want ook voor uw pup geldt “beter voorkomen dan genezen”!

De voordelen op een rij
Het basispakket is 10% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Het pluspakket is maar liefst 15% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Daarnaast ontvangt u bij het pluspakket nog een 5% extra korting op onderhoudsvoeding van Specific en op een sterilisatie of castratie van de pup. Maandelijks wordt er door middel van automatische incasso een bedrag afgeschreven (zie tabel), hierdoor is het gezondheidsplan gemakkelijk en voor iedereen betaalbaar. Het gezondheidsplan kan gemakkelijk bij ons afgesloten worden. Na het eerste levensjaar van uw pup wordt het gezondheidsplan automatisch stop gezet.

Verschillende pakketten
Er kan een keuze gemaakt worden tussen het basispakket of het pluspakket. In onderstaande tabel wordt aangegeven welke handelingen en/of producten in welk pakket zitten.