Cat Treat Maze

In deze schijf zit een soort doolhof, waardoor het dus best moeilijk is om het lekkers er uit te krijgen. U kunt het lekkers in het gat in de bovenzijde en in de onderzijde stoppen. Als de kat de schijf laat draaien, kantelen, schommelen komen de snoepjes via de zijkant er uit rollen.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Pyramide (small, medium, large)

Stop meerdere snoepjes in de pyramid, door met de poot of snuit de pyramid heen en weer te wiebelen, komen de snoepjes er uit. Door het gewicht onderin is het lastig om de pyramid omver te krijgen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Spinny

Een draaiende schijf met een gat boven op de schijf waarin u het lekkers kunt verstoppen. doordat de hond of kat met zijn snuit of met zijn poot aan de schijf draait, komt hij bij het lekkers. Het spel is moeilijker te maken door een hol botje op het gat te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Smart

Op een schijf staan holle botjes. Onder deze holle botjes verstopt u wat lekkers. Laat uw hond of kant het lekkers zoeken door te krabben of door zijn bek te gebruiken om de botjes op te tillen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Tornado

Dit spel heeft 4 draaiende schijven met in de hoeken plaats voor het lekkers. De hond of kat kan door middel van zijn snuit of poten de schijven draaien en bij het lekkers komen. Dit spel is moeilijker te maken door bijzittende botjes te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 3