Dog Smart

Op een schijf staan holle botjes. Onder deze holle botjes verstopt u wat lekkers. Laat uw hond of kant het lekkers zoeken door te krabben of door zijn bek te gebruiken om de botjes op te tillen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Spinny

Een draaiende schijf met een gat boven op de schijf waarin u het lekkers kunt verstoppen. doordat de hond of kat met zijn snuit of met zijn poot aan de schijf draait, komt hij bij het lekkers. Het spel is moeilijker te maken door een hol botje op het gat te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Casino

In elke lade kan wat lekkers verstopt worden. De hond kan met zijn snuit of poot de lades open krijgen om bij het lekkers te komen. Het spel is moeilijker te maken door de lades met bijzittende pluggen vast te zetten.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Brick

In een rechthoek zitten schuifjes waaronder wat lekkers verstopt kan worden. De hond kan met zijn snuit of met zijn poot de schuifjes opzij duwen om bij het lekkers te komen. Dit spel kan moeilijker gemaakt worden door de bijzittende holle botjes er tussen te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 2

Bekijk hier een filmpje!

Dog Miracle

Verstop het lekkers in de puzzelblokken. De hond kan met zijn snuit of poten het lekkers vinden. Dit spel is moeilijker te maken door de puzzelblokken te stapelen.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Twister

Een soort taart verdeeld in punten, de hond door zijn snuit of poten te gebruiken de ‘taartpunten’ opzij schuiven. Dit spel is moeilijker te maken door bijzittende pinnen te gebruiken.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Tornado

Dit spel heeft 4 draaiende schijven met in de hoeken plaats voor het lekkers. De hond of kat kan door middel van zijn snuit of poten de schijven draaien en bij het lekkers komen. Dit spel is moeilijker te maken door bijzittende botjes te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Treat Maze (large & small)

In deze schijf zit een soort doolhof, waardoor het dus best moeilijk is om het lekkers er uit te krijgen. U kunt het lekkers in het gat in de bovenzijde en in de onderzijde stoppen. Als de hond de schijf laat draaien, kantelen, schommelen komen de snoepjes via de zijkant er uit rollen.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Finder

U verstopt Het lekkers onder de holle botjes, de botjes moeten in het “sleutelgat” komen, dan kan de hond ze optillen en kan hij bij het lekkers.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Pyramide (small, medium, large)

Stop meerdere snoepjes in de pyramid, door met de poot of snuit de pyramid heen en weer te wiebelen, komen de snoepjes er uit. Door het gewicht onderin is het lastig om de pyramid omver te krijgen.

Moeilijkheidsniveau 1