Dog Smart

Op een schijf staan holle kokers. Onder deze holle kokers verstopt u wat lekkers. Laat uw hond of kat het lekkers zoeken door te krabben of door zijn bek te gebruiken om de kokers op te tillen.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Box

Een vierkante doos met aan de bovenkant verwisselbare platen met daarin een gat. Het lekkers kan in de doos worden gedaan, door dat de hond bijzittend koker in het gat gooit, komt er via het gat aan de voorkant het lekkers uitvallen.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Worker

Verstop het lekkers onder de kokers en in de gaten, doordat de hond aan de draaischijf draait, met de blokken schuift en ze optilt kan hij bij het lekkers. Dit spel is zo wel voor beginners als gevorderdere te gebruiken.

Moeilijkheidsniveau 1,2,3

Dog Trubble

U verstopt het lekkers onder de holle kokers, u plaatst de kokers terug in de gleuf. Via het ‘sleutelgat’ aan het begin en aan het einde kunnen de kokers eruit en kan de hond bij het lekkers.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Turbo

Een grote ronde schijf met daarin een aantal gleuven en met daarin weer een duwblokje. U verstopt het lekkers in de gleuven, doordat de hond met zijn poot of snuit tegen het duwblokje duwt, vallen de snoepjes eruit.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Brick

In een rechthoek zitten schuifjes waaronder wat lekkers verstopt kan worden. De hond kan met zijn snuit of met zijn poot de schuifjes opzij duwen om bij het lekkers te komen. Dit spel kan moeilijker gemaakt worden door de bijzittende houten pinnen er tussen te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 2

Dog Domino

Verstop het lekkers onder de zwarte schuifjes. De hond kan met zijn poot of snuit de schuifjes opzij duwen om bij de snoepjes te komen. Dit spel kan moeilijker gemaakt worden door er de bijzittende holle kokers erbij te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Memory

Terwijl de hond toe kijkt, verstopt u het lekkers onder de gekleurde botjes, door met zijn bek de botjes op te tillen kan hij bij het lekkers.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Fighter

U verstopt het lekkers in de holle kokers, door dat de hond met zijn snuit of poot de kokers in het ‘sleutelgat’ duwt kan hij de kokers optillen en bij het lekkers komen.

Moeilijkheidsniveau 3

Bekijk hier een filmpje!

Dog Spinny

Een draaiende schijf met een gat boven op de schijf waarin u het lekkers kunt verstoppen. doordat de hond of kat met zijn snuit of met zijn poot aan de schijf draait, komt hij bij het lekkers.

Moeilijkheidsniveau 1

Dog Casino

In elke lade kan wat lekkers verstopt worden. De hond kan met zijn snuit of poot de lades open krijgen om bij het lekkers te komen. Het spel is moeilijker te maken door de lades met bijzittende pluggen vast te zetten.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Twister

Een soort taart verdeeld in punten, de hond door zijn snuit of poten te gebruiken de ‘taartpunten’ opzij schuiven. Dit spel is moeilijker te maken door bijzittende pinnen te gebruiken.

Moeilijkheidsniveau 3

Dog Tornado

Dit spel heeft 4 draaiende schijven met in de hoeken plaats voor het lekkers. De hond of kat kan door middel van zijn snuit of poten de schijven draaien en bij het lekkers komen. Dit spel is moeilijker te maken door bijzittende kokertjes te plaatsen.

Moeilijkheidsniveau 3