Speelgoed voor hond, kat en konijn

Ook honden, katten en zelfs konijnen zijn wel eens in voor een spelletje. Wat dacht u van een activiteitsspelletje voor uw huisdier? Dit zijn een soort bordspellen van hout of van kunststof. De spellen zijn gebaseerd op het systeem van beloning en aandacht. U verstopt een lekkernij en uw huisdier wil het vinden. Als het lekkers gevonden is, is de oefening gelukt. De beloning volgt door het verkrijgen van het lekkers en de complimentjes van het baasje. Dit zal uw huisdier niet stimuleren om de volgende keer nog beter z’n best te doen. De bedoeling is om samen met uw huisdier een leuke en leerzame tijd te hebben: plezier samen met uw huisdier. U en uw huisdier zullen samen uitkijken naar het speelkwartiertje. Door deze manier van spelen wordt uw huisdier mentaal moe gemaakt, krijgt een voldaan gevoel, en het versterkt de band tussen baas en huisdier.
Deze spellen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij de nieuwe faciliteit ‘Rent a toy Animal joy’ van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland. De spellen zijn te huur tegen een kleine vergoeding per week en een vaste borg per spel.
Ook kunt u de spellen kopen. De spellen kunnen gehaald en gebracht worden in de vestigingen in Hasselt en Stadshagen.

Op deze website kunt u de spellen vinden die wij verhuren. Om evt. een spel te reserveren kunt u bellen, mailen of gewoon bij ons langs komen.

Kijk voor de openingstijden en de te huren spelletjes op de pagina’s via het menu onder Spel4Dieren.