Voorwaarden

Buiten hoogseizoen:
Minimaal 3 weken van te voren (schriftelijk, poststempel datum en faxdatum telt)

Annuleren:
1-3 weken voor aanvangsdatum 50 % van totaal bedrag verschuldigd
1-0 weken voor aanvangsdatum 100% van totaal bedrag verschuldigd

Tijdens het hoogseizoen:
6 weken van te voren ( schriftelijk )

Annuleren:
6-3 weken voor aanvangsdatum 50 % van totaal bedrag verschuldigd
3-0 weken voor aanvangsdatum 100% van totaal bedrag verschuldig

BRENGEN EN HALEN
Brengen en halen: Kan alleen op werkdagen tussen 9.00 uur en 15.30 uur en op zaterdagen alleen op afspraak (dus niet op zon- en feestdagen)

De kat wordt voor opname, op ziekteverschijnselen en ectoparasieten (vlooien, luizen) gecontroleerd.

VACCINATIE
Is uw kat niet gevaccineerd of met een tussentijd van meer dan 12 maanden, dan moet uw kat minimaal 3 weken van te voren 2x gevaccineerd worden, met een tussentijd van 3 weken tussen 1e en 2e vaccinatie. Voldoet uw kat niet aan de bovengenoemde eisen, dan kan deze alleen worden opgenomen als de kat op 6 weken en 3 weken voor het verblijf geënt is.

Aan de hand van het paspoort van de kat, controleren we of de kat gevaccineerd is. Neem dus het paspoort mee. Is de kat niet volgens schema gevaccineerd dan word deze niet toegelaten in het kattenlogeerhuis.

WORMEN
De kat mag maximaal 3 maanden geleden voor het laatst ontwormd zijn met Milbemax ®. Worden tijdens het verblijf toch wormen aangetroffen dan wordt de kat op uw kosten behandeld.

ONTVLOOIEN
De laatste vlooien behandeling mag niet langer dan 1 maand geleden zijn gegeven met ( Frontline® Advantage®,Stronghold®, Promeris®). Als bij “het brengen” vlooien worden aangetroffen kan de kat direct behandeld worden maar moet dan een paar dagen in quarantaine. ( toeslag 100% voor die dagen)

KATERS EN POEZEN
Niet gesteriliseerde poezen en niet gecastreerde katers worden niet toegelaten in het Kattenlogeerhuis.