Gezondheidsplan kitten

In dit artikel

U vindt toch ook dat uw kitten de beste zorg verdient? Dit kunnen wij u aanbieden middels het gezondheidsplan voor kittens! Door het gezondheidsplan bent u verzekerd van de noodzakelijke diergeneeskunde gedurende het eerste levensjaar van uw jonge kat. Er kan een keuze gemaakt worden uit twee verschillende pakketten: het basispakket of het pluspakket (zie tabel hieronder). Afhankelijk van de keuze van het pakket, wordt er een vast bedrag per maand afgeschreven door middel van automatische incasso.
Een kitten in goede conditie, loopt minder risico op ziektes en aandoeningen. Daarom vinden wij preventieve gezondheidszorg erg belangrijk, want ook voor uw kitten geldt “beter voorkomen dan genezen”!

Voordelen op een rij

Het basispakket is 10% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Het pluspakket is maar liefst 15% voordeliger dan de bij elkaar opgetelde onderdelen. Tevens is er in het pluspakket een sterilisatie of castratie opgenomen. Maandelijks wordt er door middel van automatische incasso een bedrag afgeschreven (zie tabel), hierdoor is het gezondheidsplan gemakkelijk en voor iedereen betaalbaar. Het gezondheidsplan kan gemakkelijk bij ons afgesloten worden. Na het eerste levensjaar van uw pup wordt het gezondheidsplan automatisch stop gezet.

Contact

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze klinieken bij u in de buurt

Zoek mijn kliniek

Praktijk app op smartphone

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Ook Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Met de app kan je online een afspraak maken, spaarpunten sparen en inleveren voor leuke producten en kortingen, bestellingen plaatsen, herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek en ontworm producten en praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand.
De app kan gratis gedownload worden in de app store van Android en iPhone.

 

Illustratie app

Onze locaties

Onderstaand de contact gegevens van onze locaties. Meer weten over een desbetreffende locatie? Klik dan door naar de kliniek pagina.

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Burgemeester Malcorpslaan 1

8061 AG Hasselt

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

van Ittersumstraat 1

7721 DL Dalfsen

(0529) 435363

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen

Zwolseweg 1

7707 AA Balkbrug

(0523) 656202

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Achthoevenweg 10

7951 SK Staphorst

(0522) 463437

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Arendshorstlaan 19

8043 VE Zwolle

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

© 2020 Dierenartsencombinatie Van Vecht tot Venen

Vormgeving en realisatie: CMCG