Behandelingen & diensten

Op deze pagina vindt u meer informatie over de behandelingen en diensten die Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen aanbied. De behandelingen en diensten staan op alfabetische volgorde gerangschikt. Ook kan de diersoort aangevinkt worden waardoor het zoeken in de lijst gemakkelijker wordt. In de zoekfunctie kan er gezocht worden op een specifiek onderwerp.

Binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen worden ook enkele specifieke behandelingen aangeboden, zoals bijv. een hond steriliseren via een kijkoperatie (laparoscopie). Dit zijn 1,5 lijns behandelingen en vinden niet plaats op elke locatie binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen omdat ze te specifiek zijn. Onderaan de pagina staat vermeldt, bij welke praktijk een specifieke behandeling plaatst vindt. Het is dus mogelijk om via uw eigen praktijk, doorverwezen te worden naar één van de andere praktijken binnen Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen voor een specifieke behandeling.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van het lezen van de informatie pagina, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Selecteer een diersoort:

Alle

Alle

Hond

Hond

Kat

Kat

Konijn & knaagdier

Konijn & knaagdier

Paard

Paard

Landbouw

Landbouw

Praktijk app op smartphone

We leven in een tijd waar we bijna niet meer zonder onze smartphone en de daar bijbehorende apps kunnen. Ook Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen heeft een app om u de zorg van uw huisdier wat makkelijker te maken. Met de app kan je online een afspraak maken, spaarpunten sparen en inleveren voor leuke producten en kortingen, bestellingen plaatsen, herinneringen ontvangen voor vaccinaties, vlo- en teek en ontworm producten en praktijk en diergegevens overzichtelijk en altijd bij de hand.
De app kan gratis gedownload worden in de app store van Android en iPhone.

 

Illustratie app

Onze locaties

Onderstaand de contact gegevens van onze locaties. Meer weten over een desbetreffende locatie? Klik dan door naar de kliniek pagina.

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen

Pr. Beatrixlaan 7

7711 KG Nieuwleusen

(0523) 656202

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Burgemeester Malcorpslaan 1

8061 AG Hasselt

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

van Ittersumstraat 1

7721 DL Dalfsen

(0529) 435363

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Balkbrug – Nieuwleusen

Zwolseweg 1

7707 AA Balkbrug

(0523) 656202

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Achthoevenweg 10

7951 SK Staphorst

(0522) 463437

Naar kliniek-pagina >

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Arendshorstlaan 19

8043 VE Zwolle

(038) 4771951

Naar kliniek-pagina >

© 2020 Dierenartsencombinatie Van Vecht tot Venen

Vormgeving en realisatie: CMCG