Nieuws en acties van Dierenartsencombinatie Vecht tot Venen

Prijswinnares Boerendag

Mevr. Vos wint prijs zuivelpakket op de boerendag!

Tijdens de drukbezochte boeren dag op 7 juli in Rouveen stond Dierenartsencombinatie Staphorst met een stand op 1 van de melkveebedrijven.  Naast het knuffelkalfje waar kinderen een snoepje uit de buik mochten proberen te halen was  er ook een prijsvraag. In een grote kom zaten injectiespuiten gevuld met ranja waarvan de totale hoeveelheid vloeistof geraden kon worden. Uit de ruim 120 inzendingen was er slechts één met het juiste antwoord. Mevr. Vos uit Rouveen had 380 ml ingevuld en daarmee wint zij het zuivelpakket.

Prijsvraag: Wat wordt de naam van ons nieuwe gebouw?

Helpt u ons mee met het bedenken van de naam van het nieuwe pand? Het is een multifunctionele ruimte, wat we voor veel verschillende doeleinden kunnen gebruiken.      Het staat achter ons bestaande pand.

Wanneer u een mooi naam heeft bedacht, kunt u het opsturen naar ons mailadres.  Of inleveren bij ons op de praktijk. En maak kans op een leuke cadeaubon!

Nieuwe foto’s van de verbouwing

Ja, wij gaan uitbreiden!

Volg de website en facebook voor meer informatie!

Ontwormingsactie in de maanden mei en juni

3 + 1 actie

We hebben een eigen app! Download snel en zie de voordelen.

Wijziging avond- en weekenddiensten

Om de kwaliteit van onze diensten nog verder te optimaliseren, gaan de twee praktijken DAC Staphorst – IJhorst – Rouveen en DAP Zwolle Zwartewaterland nog intensiever samenwerken tijdens de diensten (buiten openingstijden). Wellicht heeft u  al eens een collega van onze buurtpraktijk ontmoet omdat beide praktijken werkzaam zijn in het samenwerkingsverband Dierenartsencombinatie van Vecht tot Venen.

Vanaf 6 juni 2017 worden de spoeddiensten gescheiden. Dit houdt concreet in dat de spoeddiensten gesplitst worden in een dienst voor landbouwhuisdieren (runderen, schapen, geiten of paarden) en een dienst voor gezelschapsdieren (honden, katten, konijnen of cavia’s ). Zo staat er altijd een ervaren dierenarts voor u klaar in de dienst. Hierdoor wordt de optimale kennis en kunde ten aanzien van uw dier gegarandeerd. Hoe gaat dit straks in zijn werk? Buiten openingstijden zijn wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken op de bekende telefoonnummers: 0522-462929 en 0522-463437. Vervolgens komt u dan in een keuzemenu waarbij gekozen kan worden voor landbouwhuisdieren (runderen, schapen, geiten of paarden) (toets een 1) of gezelschapsdieren (honden, katten, konijnen of cavia’s ) (toets een 2). Als u de keuze heeft gemaakt, wordt u automatisch doorverbonden naar de dienstdoende dierenarts voor uw dier.

U wordt geholpen op dezelfde manier en op dezelfde locaties zoals u gewend bent.

DAC Staphorst

DAP Zwolle Zwartewaterland

Dierenartsencombinatie Staphorst – IJhorst – Rouveen

Achthoevenweg 10
7951 SK Staphorst

Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Locatie Hasselt: Burg. Malcorpslaan 1
8061 AG Hasselt

Locatie Stadshagen (Zwolle): Belvederelaan 101 – 103
8043 LW Zwolle