Loading...
nieuws en acties Hasselt 2018-03-29T11:07:07+00:00

Nieuws & acties van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Vacature Paraveterinair

Waarneming zomer drukte en misschien wel langer

Dierenartsassistent(e) M/V 0 uren contract

Wie zijn wij: Wij zijn een drukke gecombineerde dierenpraktijk in Hasselt en Stadshagen met een gezellig team bestaande  uit 7 dierenartsen en 8 assistentes.

Wij zoeken: een gediplomeerde paraveterinair met praktijkervaring. Iemand die enthousiast, zelfstandig, flexibel is en tegen een beetje stress kan . Ervaring met het programma Animana zou mooi zijn.

Wij bieden: een parttime functie als paraveterinair in ieder geval voor de periode van juni t/m december. Na deze periode kans op een aantal vaste uren.

Je taken bestaan o.a. uit:

  • baliewerkzaamheden zoals telefoon, agenda, medicijnbeheer.
  • verzorgen van patiënten.
  • Helpen in de OK
  • verrichten van laboratorium en röntgen werkzaamheden.
  • schoonmaakwerkzaamheden.

Ons motto is: “Dichtbij dieren, dichtbij mensen.”

Heb je belangstelling? Mail ons dan je brief en CV met motivatie naar : info@dapzw.nl t.a.v. Frank Blaauw. ( Vergeet niet een foto mee te sturen! )

Sterilisatie en castratie actie katten 2018

Zorg dat uw katten tijdig worden gesteriliseerd en gecastreerd. “De lente” is voor alle katten hét onrustige seizoen, of ze nu binnen leven of buiten. In het grote spannende ‘buiten’ is immers van alles gaande dat de hormonen veel onrust geeft en ook door de binnenkat wordt gezien en beleefd…

Buiten zijn katers op zoek naar krolse poezen om te dekken. Vergis je niet, die onrust merk je zelfs bij gecastreerde katers, maar de druk is bij ongecastreerde katers natuurlijk veel groter. Zij komen soms van grote afstanden en betreden vreemde territoria met een gedreven energie: ‘hier ben ik!’ Dat leidt tot sproeien, vechten, dekken. En tot klaaglijk, langdurig en luidruchtig gemiauw, gemiauw… Dit veroorzaakt vaak stress en dan zien we weer meer onzindelijkheid.
Katten worden het hele jaar door gedekt, maar het voorjaar is toch echt het seizoen met veel onrust geeft en de eerste nestjes zijn er al in april. En hoewel het al vaak verteld wordt, kun je het niet genoeg herhalen: zorg dat je katten worden gesteriliseerd en gecastreerd! Er zijn al katten genoeg!

Net als vorig jaar hebben wij ook dit jaar weer een actie in de maand februari. U kunt uw kat met korting bij ons laten steriliseren of castreren. Bel gerust voor de mogelijkheden; 038-4771951

Wijziging dienstregeling met ingang van 5 juni 2017

Vanaf 5 juni 2017 gaat de invulling van onze spoeddiensten veranderen.

Samen met D.A.C. Staphorst-Ijhorst-Rouveen hebben wij de handen ineen geslagen.
We gaan samen de diensten verzorgen voor zowel ons eigen praktijkgebied als het praktijk gebied van D.A.C. Staphorst-Ijhorst-Rouveen.
Praktisch komt het er op neer dat de praktijkgebieden van beide praktijken in elkaar geschoven worden en de dienst verdeeld wordt onder de dierenartsen van beide praktijken. Vanaf bovengenoemde datum kunt u dus een dierenarts van de praktijk in Staphorst aan de lijn krijgen wanneer u in de dienst contact met ons opneemt. Uiteraard kunt u met uw huisdier langs komen op een van onze eigen vestigingen.

Aan ons telefoonnummer verandert er niets, wij zorgen zelf voor de doorschakeling naar de dienstdoende dierenarts. Wat wel gaat veranderen is dat we een back-up krijgen voor het geval dat wij niet bereikbaar zijn: Als wij in gesprek zijn of de telefoon geen bereik heeft, dan wordt er automatisch doorgeschakeld naar een call-center. U krijgt dan iemand aan de telefoon die uw boodschap aanneemt en er voor zorgt dat er een dierenarts opgetrommeld wordt indien nodig.

Tot slot: Uiteraard zullen alle werkzaamheden die in de dienst door de dierenartsen uit Staphorst bij u gedaan worden na afloop van de dienst met ons gecommuniceerd worden zodat wij hiervan op de hoogte zijn en eventuele nazorg zelf weer kunnen overnemen.