Nieuws & acties van Dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland

Vestiging Zwartsluis sluit haar deuren

Spreekuren vervallen

per 1 januari 2019 komen de inloop spreekuren van 08.15 – 09.00 uur op onze locatie Hasselt te vervallen.
vanaf 1 januari 2019 werken wij uitsluitend op afspraak.

Wijziging dienstregeling met ingang van 5 juni 2017

Vanaf 5 juni 2017 gaat de invulling van onze spoeddiensten veranderen.

Samen met D.A.C. Staphorst-Ijhorst-Rouveen hebben wij de handen ineen geslagen.
We gaan samen de diensten verzorgen voor zowel ons eigen praktijkgebied als het praktijk gebied van D.A.C. Staphorst-Ijhorst-Rouveen.
Praktisch komt het er op neer dat de praktijkgebieden van beide praktijken in elkaar geschoven worden en de dienst verdeeld wordt onder de dierenartsen van beide praktijken. Vanaf bovengenoemde datum kunt u dus een dierenarts van de praktijk in Staphorst aan de lijn krijgen wanneer u in de dienst contact met ons opneemt. Uiteraard kunt u met uw huisdier langs komen op een van onze eigen vestigingen.

Aan ons telefoonnummer verandert er niets, wij zorgen zelf voor de doorschakeling naar de dienstdoende dierenarts. Wat wel gaat veranderen is dat we een back-up krijgen voor het geval dat wij niet bereikbaar zijn: Als wij in gesprek zijn of de telefoon geen bereik heeft, dan wordt er automatisch doorgeschakeld naar een call-center. U krijgt dan iemand aan de telefoon die uw boodschap aanneemt en er voor zorgt dat er een dierenarts opgetrommeld wordt indien nodig.

Tot slot: Uiteraard zullen alle werkzaamheden die in de dienst door de dierenartsen uit Staphorst bij u gedaan worden na afloop van de dienst met ons gecommuniceerd worden zodat wij hiervan op de hoogte zijn en eventuele nazorg zelf weer kunnen overnemen.