Loading...
nieuws en acties Dalfsen2018-07-18T09:45:31+00:00

Nieuws & acties van Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

Heeft jouw kat urinewegproblemen? ROYAL CANIN® Urinary S/O Diet is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/-kristallen (blaasgruis) en helpt de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen.

ROYAL CANIN® Urinary S/O Diet is ook verkrijgbaar in natvoeding. Door het verhoogde vochtgehalte is natvoeding een belangrijke basis in de aanpak van urinewegproblemen. Daarom ontvang je nu tijdelijk bij aankoop van ROYAL CANIN® Urinary S/O Diet een gratis testpakketje met drie soorten natvoeding. Zo kun je zelf thuis testen aan welke variant jouw kat de voorkeur geeft.

Bovendien spaar je nu met elke aankoop ROYAL CANIN® Urinary S/O Diet voor een gratis activity speelcircuit t.w.v. € 20,-. Voor meer informatie over deze actie en de producten verwelkomen we je graag in de praktijk!

Heeft u een pup of kitten in huis?
Vraag dan aan de balie een mooie voerton (surprisebox) incl een zak 2,5kg pup of kitten voeding voor een mooie aanbiedingsprijs van nog geen €9,-!
Ook in de box een aanbiedingsbon voor vervolg voeding 1+1 gratis! en een leuk groeiboekje.

Gezondheidsplan puppy/kitten

U vindt toch ook dat uw pup of kitten de beste zorg verdient? Wij maken dit mogelijk met het gezondheidsplan!
U bent verzekerd van de noodzakelijke preventieve zorg voor het 1e levensjaar van uw viervoeter. U kunt kiezen uit een basis- of een pluspakket. Voor verdere informatie kunt u een folder afhalen aan de balie of contact opnemen op 0529-435363.