Nieuws & acties van Diergeneeskundig Centrum Dalfsen

Op woensdag 10 april van 14.30 – 16.00uur kunt u bij ons zonder afspraak terecht voor het laten vaccineren van uw konijn (-en).
We enten tegen de dodelijke ziektes RHD en Myxomatose en tevens wordt het konijn nagekeken door de dierenarts.

————————————————————————————————————————————————————————————————

Valentijnsactie 2019

Van donderdag 14 februari tot en met vrijdag 29 maart houden wij weer onze jaarlijks terugkerende Valentijnsactie voor poezen en katers!
Deze actie is jaren geleden door de Dierenbescherming gestart om het aantal (zwerf-)katten te reduceren en te voorkomen dat de asiels overvol met katten zouden zitten. Ook vandaag de dag is het van belang de kattenaantallen onder controle te houden en daarom is er in deze periode een mooie korting bij het laten steriliseren of castreren van uw kat. Bel voor informatie of het maken van een afspraak op 0529-435363.

————————————————————————————————————————————————————————————————

Heeft u een pup of kitten in huis?
Vraag dan aan de balie een mooie voerton (surprisebox) incl een zak 2,5kg pup of kitten voeding voor een mooie aanbiedingsprijs van nog geen €9,-!
Ook in de box een aanbiedingsbon voor vervolg voeding 1+1 gratis! en een leuk groeiboekje.

————————————————————————————————————————————————————————————————

Gezondheidsplan puppy/kitten

U vindt toch ook dat uw pup of kitten de beste zorg verdient? Wij maken dit mogelijk met het gezondheidsplan!
U bent verzekerd van de noodzakelijke preventieve zorg voor het 1e levensjaar van uw viervoeter. U kunt kiezen uit een basis- of een pluspakket. Voor verdere informatie kunt u een folder afhalen aan de balie of contact opnemen op 0529-435363.