Puppy jaarprogramma

Na 10 jaar puppy party’s te hebben georganiseerd, hebben we sinds 2009 ook een puppy jaarprogramma. Omdat het puppy jaarprogramma een 1 op 1 programma met de klant is, wordt informatie veel beter overgebracht dan tijdens een puppy party. Daarom zijn wij gestopt met het organiseren van puppy party’s en besteden wij optimale zorg en tijd in het puppy jaarprogramma.

Puppy’s van ca. 9-16 weken oud worden na de eerste vaccinatie uitgenodigd om mee te gaan doen aan het puppy jaarprogramma. Een assistente kan u duidelijk uitleggen wat het puppy jaarprogramma inhoudt. Onder aan deze pagina vindt u tevens een informatieve folder.
Het programma bestaat uit drie bezoeken met uw pup op een leeftijd van 4, 6 en 10 maanden. U krijgt bij elk bezoek informatie over opvoeding, gezondheid en verzorging over de levensfase waarin hij/zij zich op dat moment bevindt. Onderwerpen die aan bod komen zijn: vachtverzorging, gebitsverzorging, ontworming, vaccinaties, verzekering etc. U kunt het vergelijken met het consultatiebureau voor kinderen!

Kosten puppy jaarprogramma
Er zijn enkele kosten verbonden aan het puppyjaarprogramma. Bij deze kosten zitten drie puppy consulten en tevens krijgt u bij elk bezoek ontwormingtabletten mee voor uw pup. Wanneer u het puppy jaarprogramma heeft afgerond ontvangt u nog een presentje die verband houdt met de verschillende levensfase van uw pup! De kosten voor het puppyjaarprogramma bedragen:

-Voor honden tot 15kg   €15,-
-Voor honden tot 50kg   €25,-
-Voor honden > 50kg     €45,-

Heeft u een nieuwe pup en bent u geïnteresseerd kom dan langs op onze praktijk.