Loading...
Puppy jaarprogramma2018-05-22T14:01:23+00:00

Puppy jaarprogramma

Centraal in de gezondheid van uw pup staat de dierenartsenpraktijk. De dierenarts speelt een belangrijke rol in het gezond houden van uw hond en vindt een goede opvoeding heel belangrijk.
Het puppy jaarprogramma bestaat uit 3 bezoeken  rond de leeftijd van 4, 6-7 en 10 maanden. U kunt dit vergelijken met het consultatiebureau bij kinderen. U krijgt tijdens de consulten bij de paraveterinair informatie over opvoeding, gezondheid en de verzorging van uw pup in de verschillende levensfasen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere gebitsverzorging, ontworming, lichaamsconditie, verzekering en sterilisatie/castratie.

Kosten puppy jaarprogramma

Voor het puppy jaarprogramma worden kosten in rekening gebracht. Hiervoor krijgt u het gehele jaar begeleiding. Daarnaast wordt uw pup bij elk bezoek ontwormd en tijdens uw eerste bezoek (4 maanden) ontvangt u een nuttige attentie!

De kosten voor het puppy jaarprogramma zijn:
voor honden tot 15kg €35,00
voor honden 15-50kg €40,00
voor honden vanaf 50kg €45,00

 

 

Het puppy jaarprogramma is een leuke ervaring voor zowel u als uw pup! Het zijn positieve bezoeken die geen angst inboezemen waarbij de pup leert dat hij/zij niet alleen voor ‘de prikken’ naar de dierenarts moet. Tevens een gelegenheid waar u met al uw vragen over uw hond terecht kunt.